Način plaćanja

Za fizička lica mogući načini plaćanja su, gotovinom, platnim karticama (visa, master, maestro, dina card, american expess).

Odloženo plaćanje čekovima građana na 6 rata bez kamate.

  1. rata 30% se naplaćuje odmah
  2. rata dospeva nakon 30 dana
  3. rata dospeva nakon 60 dana
  4. rata dospeva nakon 90 dana
  5. rata dospeva nakon 120 dana
  6. rata dospeva nakon 150 dana

Ukoliko koristite neku od pogodnosti prilikom plaćanja ne možete ostvariti dodatni popust na veće količine kupljene robe.

Cenjeni potrošači, robu kupljenu kod nas od sada možete platiti i platnim karticama Banca Intesa i Postanske Stedionice do 6 mesecnih rata bez kamata.Uslov je da racun u maloprodaji mora biti minimum 12 000 rsd.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše trgovce na broj telefona 021/403-656.

Strani državljani mogu ostvariti pravo na povrat PDV-a za robu kupljenu u našoj maloprodaji. Prilikom kupovine robe kupac dobija fiskalni račun i popunjen formular  za refakciju poreza koji prikazuje na carini prilikom izlaska iz Republike Srbije. Carina svojim pečatom overava formular za refakciju sa kojim kupac ostvaruje pravo na povrat PDV-a prilikom sledeće posete našem maloprodajnom objektu Minimalna vrednost robe na računu mora biti 150 € po srednjem kursu NBS kako bi strani državljanin imao pravo na povrat PDV-a.

Dostava

Robu kupljenu u našem maloprodajnom objektu dostavljamo bespaltno na području Novog Sada, Veternika, Futoga. Mogućnost prevoza robe uz dogovor na teritoriji Vojvodine i Beograda.

Robu prevozimo do adrese kupca ali ne vršimo istovar iste. Kupci su dužni sami da organizuju istovar robe, naš vozač će pregledati količinu i kvalitet robe zajedno sa kupcem na istovarnoj adresi. U slučaju bilo kakvog oštećenja vozač će napraviti pismeni zapisnik koji je osnova za rešavanje reklamacije. Naknadne reklamacije na lom nećemo uvažiti.

Veleprodaja

Naša veleprodaja snabdeva veliki broj maloprodajnih objekata na području Vojvodine i Beograda. Specijalna ponuda i uslovi za građevinska preduzeća čija je delatnost stanogradnja. Posebni uslovi važe za arhitekte.

Naša veleprodaja nalazi se na istoj adresi kao i naš salon keramike, Novosadski put 135, Veternik.

Telefon 021/6302-888

Radno vreme:
Radnim danima: 08:00 – 20:00
Subotom 08:00 – 15:00

Maloprodaja

Naš maloprodajni objekat nalazi se na adresi Novosadski put 135 Veternik, udaljeni smo oko 600 m od gradskog saobraćajnog preduzeća na tranzitnom putu Novi Sad – Veternik, Futog – Bačka Palanka. Naš izložbeno prodajni objekat zajedno sa otvorenim magacinskim prostorom je površine 6000 m2 na kome se nalazi ubedljivo najveći lager robe u Vojvodini.

U našoj ponudi imamo preko 600 vrsta keramičkih pločica domaćih i stranih proizvođača. U svakom trenutku imamo najmanje desetak artikala koji su na nedeljnoj ili mesečnoj akciji po extra pristupačnim cenama.

Najveći izbor PVC i aluminijumskih lajsni u gradu, preko 400 kom. Pored pločica imamo i ostalu opremu za kupatila, tako da možete završiti opremanje kompletnog kupatila na jednom mestu.

Telefon 021/403-656
fax 021/403-657

Radno vreme maloprodaje
Radnim danom: 08:00 –20h (Zimi 08:00 – 19:00)
Subotom: od 08:00 – 15:00
Nedelja: Neradna