Dobrodošli na sajt Ornament keramike!

USLOVI KORIŠĆENJA

Dobrodošli na sajt Ornament keramike. Ovaj sajt vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge ovog sajta. Smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Ornament keramika ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ornament keramika zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave. Zadržavamo pravo da uslove korišćenja menjamo s vremena na vreme, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.

Slike, opisi proizvoda i sve informacije vezane za proizvode su uzete od proizvođača tih proizvoda i ne mora da znači da su potpuno verodostojno. Cene na sajtu su samo informativnog karaktera i mogu se razlikovati od onih u maloprodaji i zadržavamo pravo da ih menjamo bez prethodne najave.

 

Linkovi na druge web stranice i reklame

Ornament sajt se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje ovog sajta koristite na sopstvenu odgovornost. Ne snosimo odgovornost ni za kakvu štetu ili dezinformaciju postavljenu od strane oglašavača na našem sajtu.

 

Zaštita privatnosti

Ornament keramika poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta. Podatke iz formi, kao i ostale podatke o korisniku, Ornament neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.