Svakodnevna saradnja, dobri poslovni i prijateljski odnosi sa poslovnim partnerima, doprineli su da „Ornament“ bude ono što jeste.

O NAMA

Ornament doo

Ornament“ doo, sa sedištem u Veterniku, je preduzeće koje se bavi trgovinom i uvozom keramičkih, granitnih pločica, sanitarije, galanterije i prateće opreme za kupatila iz Italije,  Španije, Poljske, Česke, Kine, Indije i Turske. Preduzeće je osnovamo 2000. godine

 U ponudi „Ornament“-a je širok asortiman keramičkih, granitnih, porcelanskih i kiselootpornih pločica, kao i keramičke, porcelanske sanitarije i prirodnog dekorativnog kamena za oblaganje zidova i podova. Najveći izbor PVC i aluminijskih lajsni za dekoraciju enterijera i eksterijera. Pored pločica i lajsni u cilju opremanja kupatila iz kompletnog programa izdvajamo veliki izbor akrilnih kada i tuš kabina, kako domaćih tako i stranih proizvođača. Posebne ponude za izvođače radova i mogućnost prevoza do kupca po dogovoru.

Odgovornost, efikasnost, a pre svega profesionalnost, u veoma kratkom periodu načinile su od „Ornament“-a vodeće preduzeće u svetu keramike na našim prostorima. U prilog tome govori ukazano poverenje i stalna saradnja sa renomiranim proizvođačima iz Srbije, kao što su „Keramika Kanjiža“, „Polet keramika“, „Zorka“ – Šabac, „Toza Marković“ –  Kikinda, „Polyagram“ – Kragujevac, „Henkel – Ceresit“ Srbija, Rosan, Sika,Weber.

Od evropskih proizvođača izdvajamo: Cersanit, Progresplast, Genesis, Litokol, Idea Ceramica, Prissmacer Ceramica, Granito Forte, Serra Ceramica, Geberit, Mapei.